zondag 7 september 2014

Vliegbeelden van vogels

Omdat het op het ogenblik rustig is in de polder, de meeste zomervogels zijn vertrokken en zich verzamelen voor de grote trek naar Afrika.
Heb nu ook eens vliegbeelden gemaakt in Schiedam, en Berkel en Rodenrijs,  ook altijd 'n uitdaging of het lukt, maar mag niet klagen.


                                                               Veel kijkplezier
Tapuit, zag 'n insect en vloog omhoog
 
Ooievaar

Ooievaar
 
Ooievaar
 
Ooievaar
 
Bruine Kiekendief
 
Knobbelzwaan
 
Knobbelzwaan
 
Knobbelzwaan
 
Fuut
 
Fuut
 
Boomvalk met prooi,  'n vlinder of 'n libel die hij in de vlucht eet.
 
Boomvalk
 
Kievit
 
Wilde eend
 
Wilde eend
 
Wilde eend
 
Watersnip
 
Meerkoet

Meerkoeten op de vlucht


En bedankt voor de eventuele reacties

4 opmerkingen:

 1. Vliegbeelden zou nou niet bepaald de gemakkelijkste foto's om te maken, maar je hebt werkelijk een prachtige serie weten te maken.

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Loes, Vliegbeelden maken is mijn favoriete bezigheid en ik weet uit ervaring dat dit heel moeilijk is. Jouw opnamen zijn prima gelukt en hopelijk een mooie start voor wellicht nog meer opnamen. Gr. Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele knappe serie, vliegbeelden van vogels vind ik zo'n beetje het allermoeilijkste van natuurfotografie. Jij hebt hier toch een paar heel goed geslaagde foto's tussen zitten, de eerste is heel mooi (ook bijzonder want zo zie je het niet vaak) de ooievaar en de boomvalk die vliegend zijn prooi eet.
  groejtes ghita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap gedaan; absoluut niet makkelijk. Je wilde eend is echter een krakeend (zie snavel, witte borst, stukje witte spiegel). Ga zo door! Fijne serie

  BeantwoordenVerwijderen