zaterdag 28 februari 2015

Amsterdamse Waterleidingduinen


Op 28 Februari de dag voor vertrek met Frank naar de AWD. geweest , die zei dat de vogels uit zijn hand eten, ik dacht ja hoor dus ik mijn camera neergezet en na 'n half uur wachten het was koud die dag, kwam er 'n Pimpelmees op zijn hand wat ik wel gaaf vond, dat wilde ik ook eens proberen na geduldig wachten kwam er bij mij 'n Koolmees, daarna zijn we wat gaan wandelen en nog wat foto's gemaakt van andere vogels.


                                                                    Veel kijkplezier


Pimpelmees op Frank zijn hand

Koolmees op mijn hand

Grote Bonte Specht

Merel

Boomklever

Roodborst

Roodborst

Roodborst

Pimpelmees+Koolmees

Koolmees

Pimpelmees

Glanskop

Glanskop

Zwarte Mees

Zwarte Mees

Vink (man)

Kuifmees

Kuifmees

Kuifmees

Kuifmees

Kuifmees

Zaagbek (vrouw)

Zaagbek (man)

Wilde Zwaan

Wilde Zwaan


Wilde Zwaan

Damhert

Damhert in diepe slaap

Wat voor soort dat is weet ik niet


En bedankt voor de eventuele reacties

5 opmerkingen:

 1. Hoi Loes,
  Ik ben steeds weer verbaasd als ik jouw vogelfoto's uit de AWD zie, hoe krijg je ze op de foto (en hoe vind je ze) de kuifmees en de zwarte mees....prachtige foto's, voor dit soort plaatjes ga ik een dag in een vogelhut zitten.
  Je hebt de wilde zwaan ook erg mooi, lekker in het zonnetje, ze zullen inmiddels wel naar het noorden zijn terug gekeerd. Ook een mooi portret van het damhert, en dat schaap is volgens mij het Drents heide schaap.
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ghita
   Het vergt heel veel uren geduld, nu blijf ik in onze polder daar zijn de Grutto's al en wacht ik nu op de kleinere zangvogels.
   Groetjes Loes

   Verwijderen
 2. Hoj Loes,
  dat zal een heerlijke wandeling geweest zijn als ik zie wat je op de foto hebt gezet. Prachtig al deze vogels en de wilde zwanen zijn voor mij nummer 1. Die kan ik nl nooit vinden en in de AWD ook al diverse keren gezocht maar niets.......

  De mesjes zijn geweldige en dan vooral de zwarte mees en de kuifmees. Soorten die ik nog nooit voor mijn lens heb gehad. Echt supermooi! Dan natuurlijk ook de andere vogels niet vergeten want je hebt werkelijk een prachtige varia gefotografeerd.

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi blog Loes. Ik ga je blog volgen. Ik heb je volgens mij eerder ontmoet vorig voorjaar. In de vockestaert in bijzijn van Remco van Daalen.

  Gr. John

  BeantwoordenVerwijderen