woensdag 21 januari 2015

Rondje Vockestaert

Na veel regen en wind was het eindelijk 'n droge dag, dus erop uit geweest, er was 'n Wilde Zwaan gemeld en ben gaan zoeken en gevonden, stukje bij 'n boer het pad op gefietst waar ik 'n aantal foto's kon maken, daarna verder gegaan hoorde ik 'n aantal Waterpiepers, en overvliegende Wulpen er zitten er ongeveer 250, vandaaruit naar Hofwijk geweest,daar kwam ik 2 Goudhaantjes, Staartmezen en 'n Ree tegen maar die had mij eerder in de gaten dat ik snel 'n bewijsplaatje kon maken.
 
Veel kijkplezier
 
Deze kraai kom altijd aanvliegen als hij mij ziet, omdat ik weleens 'n stukje brood geef.
Zwarte Kraai
 
Waterwieper
 
Waterpieper
 
Wulpen
 
Wulp
 
Blauwe Reiger
 
Roodborst
 
Ree
 
Goudhaantje
 
Goudhaantje
 
Goudhaantje
 
Staartmees
 
Staartmees
 
Wilde Zwaan
 
Wilde Zwaan
 
Wilde Zwaan
 
Wilde Zwaan
 
Wilde Zwaan

En bedankt voor de eventuele reacties
 

3 opmerkingen:

  1. Die vliegende wulpen heb je anders heel mooi weten te footgraferen Loes, maar ook het staartmeesje is prachtig om te zien. Wilde zwanen zie ik helaas nooit maar jij laat een paar hele mooie exemplaren zien. Het goudhaantje is een geweldgier mooie vangst, maar ook je andere foto's zijn heel mooi om te zien. Heerlijk dat eht weer nu even wat mooier wordt.
    Groetjes, Helma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige serie, favoriet is de wulp in vlucht. En je hebt de wilde zwaan gevonden, mooi dier is het he. Het staartmeesje heb je ook geweldig erop, die zijn altijd zo snel, net als de goudhaantjes.
    groetjes Ghita

    BeantwoordenVerwijderen